Kirkolliset / Pyhärannan seurakunta viikko 25 / 2019

Kesäläinen.

Su 23.06.   Sanajumalanpalvelus Santtion kylänrannassa klo 13, Sami Tolvanen ja

Kari Kesäläinen.

To 27.06.   Kaikille avoin saunailta Rihtniemen leirikeskuksessa klo 18 alkaen, 4 €

maksu, sisältää kahvin ja makkaran.

Rihtniemen leirikeskuksessa kesäinen Ikäihmisten virkistyspäivä torstaina 11.7.2019 klo 12-16. Ohjelmassa: ruokailu, kahvit, hartaus, yhteislaulua ja muuta mukavaa. Ilmoittautuminen diakonissa Tiina Mäkiselle puh. 0440-684 913 heinäkuun ensimmäisellä viikolla tai viimeistään maanantaina 8.7. Päivä on osallistujille ilmainen. Jos tarvitset kyytiä, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Tämän vuoden Yhteisvastuu -keräys on saatu päätökseen. Tuotto seurakunnas-samme oli 2253, 81 €. Lämmin kiitos kaikille eri tavoin keräykseen osallistuneille, listakerääjille ja muuten keräyksen eteen ahkeroineille ja lahjoittajille!!

Kastettu:  Aatos Ari Tapani Niemi