Kirkolliset / Pyhärannan seurakunta viikko 28 / 2020

 

Su 12.07.   Messu kirkossa klo 10, Riitta Komu ja Elise Erämaa. Ehtoollisen vietossa toteutamme myös turvaväliohjeita. Messu taltioidaan nettiin, seurakuntalaisia ei näytetä.  (Tallenne löytyy Pyhärannan kotisivut/jumalanpalvelukset, Pyhärannan seurakunnan Facebook). Kukitus Ihoden kylältä.
 

Hautaan siunattu: Hilkka Säde Sinikka Saarnio, 86 v.


Ota rohkeasti yhteyttä pappi Riittaan 0440 684 903, (riitta.komu@evl.fi), diakonissa Tiinaan 0440 684913, kun joku asia askarruttaa sinua tai koet yksinäisyyttä. Kaikki muutkin seurakuntamme työntekijät ovat käytettävissäsi.


Seurakuntalaisten huoliin vastataan myös Kirkon Keskusteluavussa, valtakunnallisessa numerossa 0400 221 180 joka päivä iltaisin klo 18–24 tai osoitteessa kirkonkeskusteluapua.fi. Osoitteessa palvelee myös chat ma-pe kello 12–22.

 

Ulkotiloissa ja kirkossa on mahdollista kokoontua 50 ihmistä ja ylikin, kun turvavälit ja turvallisuusohjeet otetaan huomioon. Tämä koskee myös häitä, hautajaisia ja kasteita. 

 

Oletko kiinnostunut kukittamaan kirkkoa ja/tai lukemaan Raamatun tekstejä kesäaikana ja syksyllä. Soita Riitalle. Ota rohkeasti yhteyttä pappi Riittaan 0440 684 903, (riitta.komu@evl.fi) diakonissa Tiinaan 0440 684913, kun joku asia askarruttaa sinua tai koet yksinäisyyttä. Kaikki muutkin seurakuntamme työntekijät ovat käytettävissäsi.

 

Kirkko avoinna kesäaikana seuraavasti:

Sunnuntait 28.6. – 16.8. klo 11 – 13.

 

DIAKONIATYÖ

Ennakkotietona: elo-syyskuun vaihteessa järjestetään erilainen ulkoilutapahtuma kehitysmaiden naisten tukemiseksi Kävele Naiselle Ammatti toiminnan kautta. Ulkoilu toteutetaan tänä vuonna kaverin kanssa turvavälit huomioiden Sokkotreffeinä. Diakonissalle voi ilmoittautua 17.-28.8. puhelimitse 0440 684 913 tai sähköpostilla tiina.m.makinen(at)evl.fi. Ilmoittautuneiden joukko jaetaan kahden tai kolmen hengen porukoiksi arpomalla. Jokainen Sokkotreffi pari tai porukka voi itse päättää ulkoilun ajankohdan, toteutustavan, paikan ja matkan oman tilanteen mukaan. Halutessaan voi osallistua kehitysmaiden naisten koulutuksen tukemiseen hyväksi katsomallaan summalla. Korona koettelee köyhissä oloissa eläviä erityisen ankarasti. Tule rohkeasti mukaan piristymään ja piristämään. Tehdään yhdessä hyvää lähellä ja kaukana oleville ihmisille!

PÄIVÄKERHOTOIMINTA Syksyllä alkaviin kerhoihin kerhopaikkoja vapaana. Niistä voi tiedustella Marikalta. Toivotaan, että kerhot päästään aloittamaan ajallaan.

Esikouluun lähtevien siunaaminen: Elokuulla, tarkempaa tietoa lähempänä ikäluokkaan kuuluville.