RETKI KUSTAVIIN JA TAIVASSALOON

Kustavin kirkko

Pekka Simojoen konsertti ja lounas

Teemme kevättalven piristykseksi retken Taivassaloon ja Kustaviin. Bussimatka alkaa Pyhärannasta noin klo 11. Aikataulu ja reitti tarkentuvat ilmoittautumisten myötä. Kello 13 lounastamme tunnelmallisessa ja hyvästä ruoastaan tunnetussa Ketarsalmen Kievarissa Taivassalon puolella. Klo 15 alkaa Pekka Simojoen konsertti kauniissa Kustavin kirkossa. Matkan hinta, yhteensä enintään 35€, muodostuu lounaasta, konsertista ja bussimatkasta (johon osallistujien määrä vaikuttaa). Osallistumismaksut kerätään matkan aikana käteisenä. Ilmoittautuminen diakonissalle viimeistään keskiviikkona 6.3.

Pekka Simojoki on pitkänlinjan muusikko ja lauluntekijä, jonka tuotantoa löytyy niin vuoden 1986 virsikirjasta kuin uusimmasta virsikirjan lisävihkostakin. Lisätietoa oheisesta linkistä.

KONSERTTI

Kevätkauden viimeinen Palvelupäivä, ruokailu, kahvit ja ohjelmaa

Hengellisten laulujen toivelaulutilaisuus

Hengellisten toivelaulujen yhteislaulutilaisuus