Sukkapiiri

Sukkapiiri

Sukkapiiri on seurakunnan käsityöpiiri, jossa kudotaan villasukkia ja lapasia ja mitä ideoidaankin. Neuleet lahjoitetaan eteenpäin iloksi ja avuksi tarvitseville. Tähän mennessä sukkia ja lapasia on annettu seurakunnassa kastetuille vauvoille kastelahjoiksi, päiväkerholaisille jouluiloksi, syntymäpäivämuistamisiksi ikäihmisille, vangeille vankilaan joululahjoiksi, sosiaalitoimen kautta oman kunnan apua tarvitseville ja ulkomaille esim. Joulun Lapsi keräyksen kautta. Piirissä hiljennytään hetkeksi hartauteen ja juodaan yhdessä Tuulan keittämät kahvit kotona leivottuine kahvileipineen. Omat puikot on hyvä ottaa mukaan. Lankoja saat paikan päältä. Lankalahjoituksia otetaan myös vastaan. Sukkapiiri on yksi tapa olla mukana seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa ja saada samalla hyvää mieltä itsellekin.