Palvelupäivä, ruokailu, kahvit ja ohjelmaa lämpimässä ilmapiirissä

Palvelupäivä on varttuneemmille seurakuntalaisille ilman tarkkoja ikärajoja suunnattu tilaisuus, jossa nautitaan hyvästä ruoasta, yhteisestä ohjelmasta ja toisten seurasta. Lauletaan yhdessä toivevirsiä, hiljennytään hartauteen, saadaan pientä jännitystä ilmaisista hyvän mielen arpajaisista. Halutessaan voi tuoda mukanaan pienen arpavoiton. Lopuksi juodaan iltapäiväkahvit. Ruoka- ja kahvimaksu 8€ maksetaan käteisenä paikan päällä. Tarvittaessa ruoka tuodaan pöytään. Seurakunta järjestää tarvittaessa taksikyydin, josta maksetaan linja-autotaksan mukainen osuus käteisellä tilaisuuden aikana. Kyydistä voi ottaa puhelimitse yhteyttä diakonissaan pari päivää ennen.

saunailta

Kaikille avoin saunailta Rihtniemen leirikeskuksella. Saunaillassa pääset saunomaan sekä nauttimaan ruumiin ja sielun ravinnosta. 4€/hlö