Kevätkauden viimeinen Palvelupäivä, ruokailu, kahvit ja ohjelmaa

Palvelupäivä on kohtauspaikka arjen keskellä varttuneemmille seurakuntalaisille tai nuoremmillekin jos keskellä päivää on aikaa. Hyvää ruokaa, hartaus, yhteislaulua, kuulumisten vaihtoa. Pientä jännitystä saadaan ilmaisista hyvän mielen arpajaisista, joihin voi halutessaan tuoda pienen arpavoiton. Lopuksi yhteiset päiväkahvit. Ruoka- ja kahvimaksu 8€ maksetaan käteisellä tilaisuudessa. Tarvittaessa ruoka tuodaan pöytään. Kyydistä voit soittaa diakonissalle pari päivää ennen. Taksimatkasta peritään linja-autotaksan mukainen maksu Seurakuntakodilla.

saunailta

Kaikille avoin saunailta Rihtniemen leirikeskuksella. Saunaillassa pääset saunomaan sekä nauttimaan ruumiin ja sielun ravinnosta. 4€/hlö