Kultaisen iän kerho

Tyyneläntie 5:n kerhotila, Ihode

Syyskauden ensimmäinen Kultaisen iän kerho Ihodessa. Juodaan yhdessä päiväkahvit, vaihdetaan kuulumisia, lauletaan tuttuja virsiä ja hiljennytään hetkeksi hartauteen.

Kultaisen iän kerho on sinulle, joka haluat tulla iltapäivällä tapaamaan toisia ja juomaan yhdessä päiväkahvit. Tarkkoja ikärajoja ei ole, voihan kultainen ikä voi olla minkäikäisenä vain. Kerhossa  vaihdetaan kuulumisia, virkistytään toistemme seurasta, lauletaan tuttuja virsiä ja hiljennytään hetkeksi hartauteen. Kerho on osallistujille ilmainen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Marraskuun Palvelupäivässä on tarjolla lounas ja päätöskahvit ja siinä välissä mukavaa yhdessäoloa toivevirsien laulamista, ilmaiset arpajaiset, hartaus ja muuta mukavaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pyhärannan kirkko, Seurakuntakoti

KUMMIA TAPAHTUU

Kouluikäisille ja heidän kummeilleen suunnattu kummitapahtuma.

Ikäihmisten joulupakettien paketointitalkoot

Joulupakettien paketointitalkoot Seurakuntakodilla. Talkoolaisille joulutorttukahvit.