Kultaisen iän kerho

Retkentie 9:n kerhotila, Rohdainen

Syyskauden ensimmäinen Kultaisen iän kerho Rohdaisissa, Vakkarannassa. Juodaan yhdessä päiväkahvit, vaihdetaan kuulumisia, lauletaan tuttuja virsiä ja hiljennytään hetkeksi hartauteen.

Kultaisen iän kerho on sinulle, joka haluat tulla iltapäivällä tapaamaan toisia ja juomaan yhdessä päiväkahvit. Tarkkoja ikärajoja ei ole, voihan kultainen ikä olla minkäikäisenä vain. Kerhossa vaihdetaan kuulumisia, virkistytään toistemme seurasta, lauletaan tuttuja virsiä ja hiljennytään hetkeksi hartauteen. Tarjolla on kahvia, teetä ja kahvileipää. Kerho on osallistujille ilmainen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ihoden nuorisotila

Ihoden perhekerho

Kaikille perheille avoin perhekerho

Rohdaisten perhekerho

Kaikille perheille avoin Perhekerho

Marraskuun Palvelupäivässä on tarjolla lounas ja päätöskahvit ja siinä välissä mukavaa yhdessäoloa toivevirsien laulamista, ilmaiset arpajaiset, hartaus ja muuta mukavaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!