Kävele naiselle ammatti -ulkoilutapahtuma

Pyhärannan Metsästysseuran Metsästysmaja, Koivukedontie 35

Kävele Naiselle Ammatti - tapahtumia on järjestetty kymmenen vuoden aikana eri paikkakunnilla. Nyt järjestämme Pyhärannassa ensimmäistä kertaa oman tapahtuman. Tule mukaan tekemään hyvää itsellesi ja muille!

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomea sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan. Ilmoittautuminen tehdään paikan päällä ja maksun voi suorittaa käteisellä keräyslippaaseen.

Ohjelma

Kokoonnumme 15.9. klo 14 Pyhärannan Metsästysseuran Metsästysmajan edustalle, osoitteessa Koivukedontie 35. Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa sekä infoa tapahtumasta. Sitten suuntaamme lenkkeilemään omaan tahtiin pururadalle. Tapahtumaan voi osallistua kaikenikäiset ja vaikka koko perheen voimin.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille - naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot parantuvat. Jos kiinnostuit, mutta et pääse tällä kertaa paikan päälle osallistumaan, voit katsoa Naisten Pankin sivuilta lisätietoa ja ohjeet netissä osallistumiseen. Lämpimästi tervetuloa mukaan tekemään tätä tärkeää työtä!

Marraskuun Palvelupäivässä on tarjolla lounas ja päätöskahvit ja siinä välissä mukavaa yhdessäoloa toivevirsien laulamista, ilmaiset arpajaiset, hartaus ja muuta mukavaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pyhärannan kirkko, Seurakuntakoti

KUMMIA TAPAHTUU

Kouluikäisille ja heidän kummeilleen suunnattu kummitapahtuma.

Ikäihmisten joulupakettien paketointitalkoot

Joulupakettien paketointitalkoot Seurakuntakodilla. Talkoolaisille joulutorttukahvit.