Palvelupäivä

to 19.9. kello 12.00 - kello 14.30

Seurakuntakoti

Syyskauden ensimmäinen Palvelupäivä. Ohjelmassa ruokailu, hartaus, yhteislaulua, ilmaiset hyvän mielen arpajaiset, jotakin muuta mielenpiristystä ja kahvit.

Tule rohkeasti mukaan katsomaan ja kokemaan Palvelupäivä. Tapaat vanhoja tuttuja ja voit tutustua uusiin ihmisiin, virkistyä yhdessäolosta ja ohjelmasta. Tilaisuudessa on mm. hyvän mielen arpajaiset, joihin voi halutessaan tuoda pienen arpavoiton. Arvontaan jokainen osallistuu yhdellä arpalipulla, johon kirjoitetaan nimi. Arvonta on maksuton. Mukana yleensä kirkkoherra, kanttori ja diakonissa. Ruokailu ja kahvimaksu 8€ suoritetaan käteisellä. Jos tarvitset kyytiä, ota yhteyttä diakonissaan pari päivää etukäteen (puh. 0440 684 913). Kimppataksi hoitaa kuljetuksen, josta kerätään linja-autotaksan suuruinen käteismaksu Seurakuntakodilla tilaisuuden aikana. Tarvittaessa ruoka ja kahvi tuodaan pöytään, jos on hankalaa itse hakea noutopöydästä. Lämpimästi tervetuloa mukaan niin jo pitempään Palvelupäivässä käyneet kuin ihan ensimmäistä kertaa mukaan tulevat!


Katso myös

to 21.11. klo 12.00 -14.30

Seurakuntakoti

Palvelupäivä

Marraskuun Palvelupäivässä on tarjolla lounas ja päätöskahvit ja siinä välissä mukavaa yhdessäoloa toivevirsien laulamista, ilmaiset arpajaiset, hartaus ja muuta mukavaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
la 23.11. klo 14.00

Pyhärannan kirkko, Seurakuntakoti

KUMMIA TAPAHTUU

Kouluikäisille ja heidän kummeilleen suunnattu kummitapahtuma.
ma 25.11. klo 17.00

Seurakuntakoti

Ikäihmisten joulupakettien paketointitalkoot

Joulupakettien paketointitalkoot Seurakuntakodilla. Talkoolaisille joulutorttukahvit.