Syyskauden ensimmäinen Palvelupäivä. Ohjelmassa ruokailu, hartaus, yhteislaulua, ilmaiset hyvän mielen arpajaiset, jotakin muuta mielenpiristystä ja kahvit.

Tule rohkeasti mukaan katsomaan ja kokemaan Palvelupäivä. Tapaat vanhoja tuttuja ja voit tutustua uusiin ihmisiin, virkistyä yhdessäolosta ja ohjelmasta. Tilaisuudessa on mm. hyvän mielen arpajaiset, joihin voi halutessaan tuoda pienen arpavoiton. Arvontaan jokainen osallistuu yhdellä arpalipulla, johon kirjoitetaan nimi. Arvonta on maksuton. Mukana yleensä kirkkoherra, kanttori ja diakonissa. Ruokailu ja kahvimaksu 8€ suoritetaan käteisellä. Jos tarvitset kyytiä, ota yhteyttä diakonissaan pari päivää etukäteen (puh. 0440 684 913). Kimppataksi hoitaa kuljetuksen, josta kerätään linja-autotaksan suuruinen käteismaksu Seurakuntakodilla tilaisuuden aikana. Tarvittaessa ruoka ja kahvi tuodaan pöytään, jos on hankalaa itse hakea noutopöydästä. Lämpimästi tervetuloa mukaan niin jo pitempään Palvelupäivässä käyneet kuin ihan ensimmäistä kertaa mukaan tulevat!

Marraskuun Palvelupäivässä on tarjolla lounas ja päätöskahvit ja siinä välissä mukavaa yhdessäoloa toivevirsien laulamista, ilmaiset arpajaiset, hartaus ja muuta mukavaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pyhärannan kirkko, Seurakuntakoti

KUMMIA TAPAHTUU

Kouluikäisille ja heidän kummeilleen suunnattu kummitapahtuma.

Ikäihmisten joulupakettien paketointitalkoot

Joulupakettien paketointitalkoot Seurakuntakodilla. Talkoolaisille joulutorttukahvit.