Marraskuun Palvelupäivässä on tarjolla lounas ja päätöskahvit ja siinä välissä mukavaa yhdessäoloa toivevirsien laulamista, ilmaiset arpajaiset, hartaus ja muuta mukavaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Palvelupäivässä ei ole tarkkoja ikärajoja, et ole liian nuori tai liian vanha! Tule rohkeasti mukaan virkistymään yhdessäolosta! Ruokamaksu lounaasta ja kahvista on 8 €. Se maksetaan paikan päällä käteisenä. Ruoka myös tuodaan tarvittaessa pöytään, jos on hankalaa hakea noutopöydästä. Jos kyyti on ongelma, ota yhteyttä diakonissaan pari päivää aikaisemmin. Kimppataksista peritään linja-autotaksan mukainen käteismaksu tilaisuuden aikana. Suotitut hyvän mielen arpajaiset järjestetään niin, että halukkaat tuovat pienen arpavoiton mukanaan ja ne arvotaan kaikkien kesken tilaisuuden aikana. Seurakunnan työntekijöistä mukana on yleensä kanttori, diakonissa ja kirkkoherra.

Ihoden nuorisotila

Ihoden perhekerho