Palvelupäivä jouluisissa tunnelmissa. Tarjolla jouluruokaa ja jouluista ohjelmaa.

Vuoden viimeinen Palvelupäivä. Joululauluja, jouluruokaa ja muuta jouluista ohjelmaa. Tuo pieni joulupaketti mukanasi. Juhlavamman ruokailun järjestämisen vuoksi toivotaan etukäteen ilmoittautumista kirkkoherran virastoon (puh. 02 825 8085) tai diakonissalle (puh. 0440 684 913) viimeistään torstaina 5.12. Ruokamaksu 10€. Ruoka tuodaan tarvittaessa pöytään, jos on hankalaa itse hakea tarjoilupöydästä. Kyydistä voi tarvittaessa ottaa yhteyttä diakonissaan pari päivää ennen. Taksikyydistä peritään linja-autotaksan suuruinen käteismaksu Seurakuntakodilla. Lämpimästi tervetuloa jo pitempään Palvelupäivässä käyneet ja ensimmäistä kertaa mukaanlähtöä harkitsevat!