to 27.2. kello 12.00 - to 27.2. kello 14.30

Palvelupäivä on lämminhenkinen kohtaamispaikka arkena keskellä päivää, missä voi vaihtaa kuulumisia, nauttia yhteisestä ohjelmasta, ruokailusta ja kahveista.

Eläkeläisille ja ikäihmisille suunnattu lämminhenkinen kokoontuminen. Lauletaan yhdessä toivevirsiä, hiljennytään hartauteen ja vaihdetaan kuulumisia. Usein myös jotakin pientä yllätysohjelmaa päivän piristykseksi. Pidetään ilmaiset hyvän mielen arpajaiset, joihin voi halutessaan tuoda pienen arpavoiton. Alussa on yhteinen ruokailu ja lopussa kahvit. Tarvittaessa ruoka tuodaan pöytään. Ruokailusta ja kahvista käteismaksu 8€. Tilaisuuteen järjestetään tarvittaessa yhteiskyyti taksilla. Kyydistä voi soittaa diakonissalle (puh. 0440-684 913 ) pari päivää ennen Palvelupäivää. Linja-autotaksan mukainen maksu suoritetaan käteisellä Seurakuntakodilla.