to 26.3. kello 12.00 - to 26.3. kello 14.30

Palvelupäivä on lämminhenkinen kohtaamispaikka arkena keskellä päivää. Nautitaan yhteisestä ohjelmasta, ruokailusta ja kahveista.

Eläkeläisille ja ikäihmisille suunnattu leppoisa kokoontuminen. Lauletaan yhdessä toivavirsiä, hiljennytään hartauteen ja vaihdetaan kuulumisia. Usien myös jotakin pientä yllätysohjelmaapäivän piristykseksi. Pidetään ilmaiset hyvän mielen arpajaiset, joihin voi halutessaan tuoda pienen arpavoiton. Alussa on yhteinen lounas ja lopussa kahvit. Ruoka tuodaan tarvittaessa pöytään. Maksu käteisellä 8€. Palvelupäivään järjestetään tarvittaessa yhteinen taksikyyti.Kyydistä voi soittaa pari päivää aikaisemmin diakonissalle (puh. 0440 684 913). Linja-autotaksan suuruinen maksu maksetaan käteisellä Seurakuntakodilla.