to 23.4. kello 12.00 - to 23.4. kello 14.30

Palvelupäivä on lämminhenkinen kohtaamispaikka arkena keskellä päivää. Vaihdetaan kuulumisia, nautitaan yhteisestä ohjelmasta ruokailusta ja kahveista.

Eläkeläisille ja ikäihmisille suunnattu leppoisa kokoontuminen. Lauletaan yhdessä toivevirsiä, hiljennytään hartauteen ja vaihdetaan kuulumisia. Usein jotakin pientä yllätysohjelmaa päivän piristykseksi. Pidetään ilmaiset hyvän mielen arpajaiset, joihin voi halutessan tuoda pienen arpavoiton. Alussa on yhteinen ruokailu ja lopussa kahvit. Tarvittaessa ruoka tuodaan pöytään. Ruokailusta ja kahvista käteismaksu 8€. Tilaisuuteen järjestetään tarvittaessa yhteiskyyti taksilla. Kyydistä voi soittaa diakonissalle (puh. 0440 684 913) pari päivää ennen. Linja-autotaksan mukainen käteismaksu kerätään Seurakuntakodilla.