Tsemppikivien maalausilta

ke 1.7. kello 15.00 - ke 1.7. kello 18.00

Kesäpäivän viettoa yhdessä ja käsillä tekemistä omaksi ja toisten iloksi. Maalataan ja koristellaan "tsemppikiviä" akryyliväreillä. Valmiin kiven voi viedä ilahduttamaan ystävää, naapuria tai vaikka tuntematontakin. Värit, pensselit, tussit ja muut tarvikkeet on valmiina. Jos mahdollista ota mukaasi kivi tai useampi. Sileät, melko pyöreämuotoiset, litteät, halkaisijaltaan noin 5-10cm kokoiset kivet ovat sopivia. Pese kivet etukäteen hyvin. Päälle kannattaa varata vaatteet, joissa maalijäljet eivät haittaa. Akryylivärit eivät kuivuttuaan ole vesiliukoisia.

Maalataan ja koristellaan Tsemppikiviä Seurakuntakodin pihalla. (Sateen sattuessa ala-aulassa) Koronakevään aikana eri puolilla on silmiin voinut osua iloisenvärisiä kiviä koristeltuna sydämenkuvalla tai rohkaisevalla tekstillä. Esimerkiksi: Iloa päivääsi! Siunausta! Tsemppiä! Voimahalit! Olen ajatellut sinua!

Tule mukaan maalaamaan yhdessä toisten iloksi oma kivi haluammallasi viestillä. Kiven tai kivet voi viedä tutun tai naapurin portaan viereen tai muuhun sopivaan paikkaan tai antaa suoraankin. Käsillä tekeminen on mukavaa ja pieni värikäs viesti ilahduttaa saajaansa. Kaipaamme varmaan nyt kaikki piristystä, rohkaisua ja viestejä välittämisestä. Tämä on yksi mahdollisuus tehdä pieniä suuria arjen tekoja!