Tsemppikivien maalausilta

to 2.7. kello 15.00 - to 2.7. kello 18.00

Maalataan ja koristellaan "tsemppikiviä" Seurakuntakodin pihalla. (Sateen sattuessa ala-aulassa.)

Koronakevään aikana eri puolilla on silmiin voinut osua värikkäitä kiviä koristeltuna sydämenkuvalla ja rohkaisevalla tekstillä. Esimerkiksi: Iloa päivääsi! Siunausta! Tsemppiä! Voimahalit! Olen ajatellut sinua!

Tule mukaan maalaamaan yhdessä toisten iloksi oma kivi haluamallasi viestillä. Kiven tai kivet voi viedä tutun tai naapurin portaan viereen tai muuhun sopivaan paikkaan tai antaa suoraankin. Käsillä tekeminen on mukavaa ja pieni värikäs viesti ilahduttaa saajaansa. Kaipaamme varmaan nyt kaikki piristystä, rohkaisua ja viestejä välittämisestä. Tämä on yksi tapa ja mahdollisuus tehdäpieniä suuria arjen tekoja!

Akryylivärejä, tusseja, pensseleitä ja muita tarvikkeita on paikalla valmiina. Jos mahdollista ota oma puhtaaksi pesty kivi tai kiviä mukaan. Sileät, pyöreämuotoiset, litteähköt, halkaisijaltaan noin 5-10cm kokoiset kivet ovat sopivia. Päälle kannattaa varata vaatteet, joissa maalijäljet ei haittaa. Akryylivärit eivät kuivuttuaan ole vesiliukoisia.