Kultaisen iän kahvihetki

to 8.10. kello 13.00 - 14.30
Seurakuntakoti

Yhteiset päiväkahvit sinulle, joka kaipaat jo tavata toisia ja saada pientä piristystä arjen keskelle. Ohjelmassa hartaus, päiväkahvit ja jotakin muuta mukavaa.

Kultaisen iän kahvihetki Seurakuntakodilla torstaina 8.10. klo 13-14.30.  

Palvelupäiviä tai kultaisen iän kerhoja ei olla voitu järjestää koronatilanteesta johtuen, mutta nyt kokoonnumme hiukan erilaisella tavalla viettämään päiväkahveja yhdessä. Moni jo kaipaa tavata toisia ja kokoontua yhteen. Kaikki iät ovat kultaisia, joten et ole liian nuori tai vanha. Pyrimme toimimaan mahdollisimman turvallisesti eli noudatamme hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä. Halaaminen ja kättely jätetään valitettavasti myös pois, mutta jokaista odotetaan lämpimin sydämin ja ajatuksin! 

Tilaisuuteen voi osallistua enintään 30 henkeä. Siksi tarvitaan ennakkoilmoittautuminen, ettei kenenkään tarvitse paikalle tultuaan kääntyä ovelta takaisin. Ilmoittautua voi diakonissalle puhelimitse numeroon 0440 684 913 tai sähköpostilla osoitteeseen tiina.m.makinen@evl.fi

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 16.9. ja päättyy tiistaina 6.10. Kaksi viikkoa myöhemmin järjestetään vastaava tilaisuus, johon voi osallistua jos ei ensimmäiseen mahtunut.

Jos sinulla ei ole kyytiä mainitse siitä ilmoittautuessasi. Tilaisuuteen järjestetään tarvittaessa taksikuljetus. Kyydistä kerätään 5 euron käteismaksu Seurakuntakodilla.

Tilaisuus on muuten maksuton. Lämpimästi tervetuloa!