EU ruokakassien jakelu

to 26.11. kello 16.00 - 16.30
Reilan koulun piha, Eemelintie 6

Seurakunta jakaa EU ruoka-apua. Jakelu tapahtuu koulujen pihoissa torstaisin kerran kuukaudessa. Jos koet että tarvitset taloudellista apua voit tulla hakemaan kassillisen kuiva- ja säilykeruokaa.

EU:n ruoka-apu on tarkoitettu vähävaraisille ja haavoittuvassa elämäntilanteessa oleville. Ruokien jako tapahtuu autosta koulun pihalla. Yhtäaikaa toteutetaan myös kunnan, SPR:n ja Rauman katulähetyksen yhteistyössä järjestämä Föliruoka jakelu, jossa jaossa on hävikkiruokaa. Voit hyödyntää molemmat samalla kertaa. Föliruokaa jaetaan kerran viikossa.

Seurakunnan järjestämä EU-ruokajakelu on kerran kuukaudessa kaikkien kolmen alakoulun pihassa. Reila klo 16, Rohdainen klo 17 ja Ihode klo 18. Joulukuun jakelupäivä on torstai 17.12.

Jos haluat keskustella luottamuksellisesti elämäntilanteestasi enemmän voit varata ajan diakoniatoimistoon, jolloin ruokakassin voi myös saada mukaansa. Puh. 0440 684 913.

Ruokakassien jakelutilanteessa ei kysellä henkilötietoja tai muuta tietoja, ainoastaan taloudessa asuvien lukumäärä kysytään EU ruokien kirjanpitoa varten.

Huomioithan koronatilanteen takia käsihygienian ja turvavälit kassia noutaessa.