EU ruokakassien jakelu

to 26.11. kello 17.00 - to 26.11. kello 17.30
Rohdaisten koulun piha, Rantatie 5

Seurakunta jakaa EU ruoka-apua. Jakelu tapahtuu koulujen pihoissa torstaisin kerran kuukaudessa. Jos koet, että tarvitset taloudellista apua, voit tulla hakemaan kassillisen kuiva- ja säilykeruokaa.

EU:n ruoka-apu on tarkoitettu vähävaraisille tai haavoittuvassa elämäntilanteessa oleville. Ruokakassien jako tapahtuu autosta koulun pihalla. Yhtäaikaa toteutetaan myös kunnan, SPR:n ja Rauman Katulähetyksen yhteistyössä järjestämä Föliruoka jakelu, jossa on jaossa hävikkiruokaa. Voit hyödyntää molemmat samalla kertaa. Föliruokaa jaetaan kerran viikossa.

Seurakunnan järjestämä EU- ruokajakelu on kerran kuukaudessa kaikkien kolmen alakoulun pihassa. Reila klo 16, Rohdainen klo 17 ja Ihode klo 18. Joulukuun jakelupäivä on torstai 17.12.

Ruokakassien jakelutilanteessa ei kysellä henkilö- tai muita tietoja. EU:n vaatimaa kirjanpitoa varten kysytään ainoastaan taloudessa asuvien henkilöiden lukumäärä.

Jos haluat keskustella elämäntilanteestasi enemmän ja rauhassa, voit varata ajan diakoniatoimistoon. Diakoniatoimistosta ruokakassin voi myös saada mukaansa. Ajanvaruksen voi tehdä puhelimitse puh. 0440 684 913.