Keittoa ja leipää Yhteisvastuu keräyksen hyväksi

su 7.2. kello 11.30 - su 7.2. kello 13.30

Sunnuntaina 7.2. klo 11.30 alkaen Seurakuntakodin ala-aulasta myydään Yhteisvastuu keräyksen hyväksi peurakeittoa ja leipää. Ennakko varaus puhelimitse diakonissalta puh. 0440 684 913 viimeistään torstaina 4.2. Käteismaksu keräyslippaaseen.

Yhteisvastuukeräys alkaa sunnuntaina 7.2. Tämän vuoden kohteena on ikäihmisten tukeminen. Niin Suomessa kuin kehitysmaissa elää vanhuksia hyvin vaikeissa tilanteissa.

Jumalanpalveluksen jälkeen klo 11.30 alkaen Seurakuntakodin ala-aulasta myydään Yhteisvastuu keräyksen hyväksi peurakeittoa ja leipää. Keitto pakataan muovirasioihin. Ennakko varaus puhelimitse diakonissalta puh. 0440 684 913 viimeistään torstaina 4.2. Etukäteen varauksilla vältämme liian tiiviin jonottamisen. Jos keittorasian noutaminen on vaikeaa tai mahdotonta järjestämme kotiinkuljetuksen. Sopivaksi katsomansa maksun voi maksaa käteisellä keräyslippaaseen keittoa vastaanottaessaan.

Keittoannoksia noudettaessa noudatetaan hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä, kasvomaskin käyttö on myös suositeltavaa.