EU ruokakassien jakelu

to 18.2. kello 16.00 - 16.30
Reilan koulun piha, Eemelintie 6

Seurakunta jakaa EU ruoka-apua vähävaraisille tai haasteellisessa tilanteessa eläville pyhärantalaisille. Jakelu tapahtuu alakoulujen pihassa työntekijän autosta. Jos koet, että tarvitset taloudellista apua, voit tulla hakemaan kassillisen säilyke- ja kuivaruokaa. Osa ruoasta on EU:n kautta tulevaa ja osa seurakunnan ostamaa täydennystä.

Ruokakassien jakelun yhteydessä ei kysytä henkilö- tai muita tietoja. Ainoastaan taloudessa asuvien henkilöiden määrä tarvitaan Ruokaviraston edellyttämiä tilastoinnin vuoksi.

Jos haluat keskustella luttamuksellisesti enemmän elämäntilanteestasi voit varata ajan diakoniatoimistoon, jolloin voit saada ruokakassin sieltä mukaasi. Diakoniatoimisto sijaitsee Rohdaisissa Marttalassa (ent. Säästöpankki) osoitteessa Ristentie 15, puh. 0440 684 913.

Seurakuntaan lokakuussa saatu EU ruokaerä alkaa olla tällä erää vähissä, mutta koska tarvetta tuntuu olevan ostamme seurakunnan diakoniavaroilla täydennystä ja järjestämme ainakin helmikuussa jakelun.