Arvauskisa

Uuden kirkkoherran viraston edessä

Leikkimielinen arvauskisa hiihtolomaviikon iloksi. Seurakunnan uuden kirkkoherran viraston ikkunassa on esillä seurakunnan työntekijöiden lapsuuden kuvia. Arvaa kuka on kukin! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan suklaarasia ja kaikkien oikein vastanneiden kesken kahvipaketti. Osallistumisaikaa on perjantaista 19.2 sunnuntaihin 28.2 asti. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät kuvien yhteydestä. Virasto sijaitsee Rohdaisissa, Mattilanpuistossa, osoitteessa Ristentie 15.

Kisaan osallistuminen ei maksa mitään. Vastauslomakkeita ja kirjekuoria on vaaleassa postilaatikossa virastoa vastapäätä. ( Ristentien toisella puolella, virastoa ja Mattilanpuistoa vastapäätä on punainen ulkorakennus. Sen seinustalla on pitkä rivi postilaatikoita. Arvauskisan postilaatikko on oikeanpuolimmainen vaalea postilaatikko. Kannessa lukee "Arvauskisa". Täytetyn vastauslomakkeen voi sulkea kirjekuoreen ja jättää samaan postilaatikkoon vastauslomakkeille varattuun muovitaskuun. Postilaatikoon on laitettu on lyijykyniä.