Sukkapiiri

ma 25.4. klo 14.00 – 16.00

Sukkapiiri on oma ryhmä käsityön ystäville. Neulotaan villasukkia, kastelapsille junasukkia ja kastenukkeja ja aina saa tehdä myös omaa käsityötä. Seurakunta tarjoaa lankoja, omat puikot mukaan. Kuulumisten vaihtamisen ja käsitöiden lomassa pidetään lyhyt hartaus ja juodaan päiväkahvit. Villasukat ja lapaset jatkavat matkaa moniin paikkoihin lähellä ja kaukana lämmittämään käsiä, jalkoja ja sydäntä. Sukkia ja lapasia menee esimerkiksi joulumyyjäisiin, oman kunnan sosiaalityön kautta tarvitseville ja Joulun Lapsi keräyksen kautta Euroopan köyhimpien maiden apua tarvitseville lapsille.

Ryhmässä neulotut villasukat ja lapaset jatkavat matkaa moniin paikkoihin lähellä ja kauas lämmittämään käsiä, jalkoja ja sydäntä. Sukkia ja lapasia menee esimerkiksi joulumyyjäisiin, oman kunnan sosiaalityön kautta tarvitseville, vankilaan ja Joulun Lapsi keräyksen kautta Euroopan köyhimpien maiden apua tarvitseville lapsille.

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö