PYHÄRANNAN SEURAKUNNAN UUTISIA

KESÄTYÖPAIKKOJA TARJOLLA !!!

KESÄKUUN PAIKKA TÄYTETTY !!

HEINÄKUUN PAIKKA TÄYTETTY !!

AVOINNA HAUTAUSMAAN KAUSITYÖNTEKIJÄN PAIKKA

Pyhärannan seurakunta hakee ajalle 1.6. – 31.10.2022 hautausmaan kausityöntekijää.

Jos olet ripeä, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen hae meille töihin.

Tehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä. Työ sisältää mm. nurmikon leikkausta, kukkien istutusta, kastelua ja kitkentää. Hakijalta ei edellytetä alan koulutusta, mutta tuntemus puutarhalaitteiden käytöstä katsotaan eduksi. Tehtävään haemme 18 vuotta täyttänyttä.

Palkkaus Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole ripeä.

Lisätietoja nina.karvonen@evl.fi. numerosta 0440684904

**********************************************************************************

KAHTA KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

hautausmaa- ja puistotoimeen

kesä- ja heinäkuulle yhden kuukauden työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä. Työ sisältää mm. nurmikon leikkausta, kukkien istutusta, kastelua ja kitkentää. Hakijalta ei edellytetä alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta, tehtävään haemme 16 vuotta täyttäneitä.

Palkkaus Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Jos olet ripeä, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, ota yhteyttä ripeästi osoitteeseen: nina.karvonen@evl.fi, lisätietoja numerosta 0440 684 904.

6.5.2022 15.28