AVOINNA KOLME KESÄTYÖPAIKKAA

HAKUAIKAA LISÄTTY

AVOINNA HAUTAUSMAAN KAUSITYÖNTEKIJÄN PAIKKA

Pyhärannan seurakunta hakee ajalle 11.5. - 30.9.2020 hautausmaan kausityöntekijää.

Jos olet ripeä, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen hae meille töihin.

Tehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä. Työ sisältää mm. nurmikon leikkausta, kukkien istutusta, kastelua ja kitkentää. Hakijalta ei edellytetä alan koulutusta, mutta tuntemus puutarhalaitteiden käytöstä katsotaan eduksi. Tehtävään haemme 18 vuotta täyttäneitä.

Palkkaus Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lyhyt vapaamuotoinen hakemus 17.4.2020 mennessä osoitteeseen:

nina.karvonen@evl.fi. lisätietoja numerosta 0440684904

Paikka on myös avoinna seurakunnan kotisivuilla ja oikotiessä.

**********************************************************************************

KAHTA KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

hautausmaa- ja puistotoimeen

kesä- ja heinäkuulle yhden kuukauden työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä. Työ sisältää mm. nurmikon leikkausta, kukkien istutusta, kastelua ja kitkentää. Hakijalta ei edellytetä alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta, tehtävään haemme 16 vuotta täyttäneitä.

Palkkaus Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Jos olet ripeä, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus 17.4.2020 mennessä osoitteeseen: nina.karvonen@evl.fi, lisätietoja numerosta 0440684904