Pyhärannan seurakunta etsii määräaikaista taloushallinnon asiantuntijaa tai talouspäällikköä

 

Pyhäranta sijaitsee läntisellä merenrannalla, Uudenkaupungin ja Rauman välissä. Tämä on pieni ja kotoisa vajaa parintuhannen jäsenen seurakunta, jossa pääset tekemään itsenäisesti työtä kirkkoherran viraston ollessa kooltaan pieni.

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen taloushallinnon asiantuntijaa tai talouspäällikköä ajalle 15.6.-31.12.2024 ja työsuhde mahdollisesti jatkuu pidempään. Työsuhteessa noudatetaan KirVESTES. Lääkärintodistus pyydetään trvittaessa.

Meille työyhteisö ja henkilöstömme hyvinvointi on tärkeää, joten toivomme sen olevan tärkeää sinullekin. Arvostamme kykyä olla läsnä työyhteisön jäsenille. Seurakuntahallinnon tai muun julkishallinnon aikaisempi tuntemus on tehtävän hoitamisen kannalta eduksi ja lisäksi arvostamme kokemusta kiinteistöjen hallinnan tehtävistä.

Voit olla jo kokeneempi talousalan osaaja tai kasvava potentiaali, ennen kaikkea odotamme halua ja kiinnostusta toimia osana yhteisöämme. Toivomme, että koet tekemämme työn tärkeäksi ja merkitykselliseksi.

Työnkuvaan kuuluvat kokonaisvastuu seurakunnan taloudenhoidosta, talouden suunnittelusta, seurannasta, arvioinnista sekä rahoituksesta. Lisäksi osallistut ja kehität tukipalveluita, joihin kuuluvat taloustoimisto, hautaustoimi, kiinteistötoimi, varhaiskasvatus, nuorisotyö ja diakonia sekä muut tehtävät yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Teet yhteistyötä seurakunnan luottamuselinten kanssa sekä vastaat hallinnon kokousten valmistelu- ja esittelytyöstä talouden ja muiden tukipalveluiden osalta. Tehtäviisi kuuluvat myös palkka-asiamiehenä, työsuojelupäällikkönä ja tietosuojatyössä toimiminen. Haethan tehtävään viimeistään 15.5.2024 sähköisesti sähköpostilla pyharannan.seurakunta@evl.fi ja muista otsikoida selkeästi, että haet tätä työtä ja liitä mukaan myös CV. Mikäli jokin jäi mietityttämään, olethan yhteydessä! Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkovaltuuston puheenjohtaja Mirja Kauppila-Laine mirja.kauppilalaine@gmail.com mob. +358 40 834 7137

 

Tervetuloa Pyhärannan seurakuntaan!