Hautatoimi

Hautaustoimen tehtävänä on huolehtia hautausmaista ja hautaamiseen liittyvien asioiden järjestämisestä.

Siunausajan ja paikan sopiminen

Siunausajan ja paikan sopiminen käy luontevimmin kirkkoherranviraston kautta, Kauhianpääntie 5, Pyhäranta, puh. 02-8258085. Hautauksia ei toimiteta pääsääntöisesti sunnuntaisin eikä pyhäpäivisin.

Seurakuntamestari palvelee hautapaikan järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. Hänen kanssaan voi sopia ajan, jolloin käydään läpi hautapaikan valintaan, hautamuistomerkkien suunnitelmiin sekä haudanhoitosopimuksiin liittyvät asiat.

Seurakunnan hautausmaa:

- Pyhärannan hautausmaa

Yhteystiedot:

Seurakuntamestari

Juha Hyttinen puh. 0440 684 912

Hautojen hoito

Hautojenhoitorahasto ottaa hoitaakseen yksityisiä hautoja maksua vastaan. Hautojen hoitoon ei saa käyttää verovaroja, vaan kulut katetaan hoitomaksuilla.

Pyhärannan seurakunnassa haudan kesähoidon voi tilata vuodeksi kerrallaan. Sopimukseen kuuluu haudan peruskunnostus keväällä ja syksyllä, haudan pinnan nurmi- tai hiekkahoito. Se sisältää myös kukkien hankinnan, kastelun ja muun hoidon, siivoukset ja muistomerkin puhtaanapidon tarvittaessa.

Hautojen hoitoon liittyvissä asioissa Teitä palvelevat:

toimistosihteeri Heli Anttila puh. 0440 684 973

Haudanhoitohinnat 2019